Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Seniorträning"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Seniorträning


Cross träning vuxna!

Jag har börjat tänka till lite nu efter mina år som jag kört och insett att det skulle vara kul att börja träna lite äldre förare också. Har nu under de senaste 2 åren varit med och hjälpt till på crossskolan för de mindre förarna och tyckt att det varit kul att få dela med mig av mina kunskaper inom sporten och känner att jag nu skulle vilja dela med mig till äldre också.

Så har nu tänkt mig att jag ska ta på mig på att träna äldre också på Måndagar mellan 18:30 - 20:30.  Tänkte mig att det blir en grupp på ca:15st så jag får tid att prata lite med alla under övningarna, där jag då kan ge lite små tips på vad som kan behövas öva på samt även vad personen gör bra. Kommer själv ha med egen hoj under träningar för att ha möjligheten att kunna visa olika övningar.

Träningarna kommer bestå av hopp/kurv teknik, kör position samt även lite teknik övningar för att träna balansen på hojen. Priset för träningarna blir 120kr för medlemmar och 170kr för icke medlemmar per gång betalning sker vid träningen och till mig du anmäler dig till träningen genom att skicka ett sms med ditt namn till mig på 0767996616 så hålls en plats till dig till träning och om du behöver av anmäla så skicka ett sms.

/Mvh Rasmus Sjöö

 

Inga nyheter är skapade

Postadress:
Mälarö MCK - Motorcykel och Snöskoter
Box 1
17903 Stenhamra

Kontakt:
Tel: 0000
E-post: info@mmck.nu

Se all info